Tuesday, April 19, 2011

Hati yang terluka

Musim2 hati yang terluka ni memang banyak idea tulis. Yelah memang lumrah dunia, orang perempuan kan suka bercakap, meluah... Hmm... Selagi kemarahan ni tak redha, selagi tu mulut tidak akan berhenti bercakap. Bercakap dan terus menyakitkan hati orang.

Maafkan, maafkan...






***


Bila susah baru cari ALLAH.. Bila senang tak ingat pon. Buat yang wajib2 je. Tu la hikmahnya.. Allah nak uji sikit je. Itu pun da terganggu gugat segala bagai.  Bila ALLAH uji, time ni la nak kutip pahala banyak2. Tak ke kena bersyukur sebab ALLAH uji??


Kalaulah hati yang tercedera boleh rawat camni.. alangkah indahnya. T_T

6 comments:

imHepPie said...

wehhh...ce cite...ce cite

Rozami said...

aku rawat hati terluka dengan lari2 anak masuk bilik tidur

p/s: saya kenal awak ker?

pencintabumi said...

imHeppie : ni je la ctenye. huhu

rozami : wat cmtu hati leh baik eh?
ps: awk knl sy ke?

Rozami said...

tak kenal kot
selamat berkenalan lah

pencintabumi said...

Rozami : selamat~~

sajak usang said...

bagus ya tulisannya kunjungi juga blog saya ya.. http://sajak-usang.blogspot.com